4.10.2017

Denní menu

Denní menu 10.12.-14.12.2018
Pondělí 17.12. Zeleninová s vejcem
Vepřová plec po selsku , kysané zelí , bramborové knedlíky 109,-
Pečené kuřecí stehno na rozmarýnu , vařené brambory , broskvový kompot 99,-
Smažený sýr , hranolky , tatarská omáčkka 89,-
Úterý 18.12. Italská s těstovinou
Štěpánská hovězí pečeně , dušená hrášková rýže , okurkový salát 109,-
Drůbeží játra po Staročesku , bramborové placičky , zelný salát 99,-
Francouzské brambory s uzeninou a vejci 89,-
Středa 19.12. Kulajda
Stehenní steak se šunkou a hermelínem , brambory s petrželkovým máslem , rajčatový salát 109,-
Masové koule v rajčatové omáčce , těstoviny 99,-
Vepřový závitek se zelenonu , brambory se zelenou cibulkou , zeleninový salát 99,-
Čtvrtek 20.12. Francouzská cibulačka
Steak z krkovice na zeleném pepři zdobený cibulovými kroužky , hranolky , zeleninový salát 109,-
rybí filé na bylinkách s grilovanou zeleninou , vařené brambory , jogurtový dip 99,-
Zeleninový salát se sušenými rajčaty , kapari a balkánským sýrem , toast 89,-
Pátek 21.12. Česneková s bramborem a vejci
Řízek naruby , vařené brambory , salát z čínského zelí 99,-
Bryndzové halušky s Gazdovskou slaninou 99,-
Porce masa je 150 g v syrovém stavu. Vaříme z českého chlazeného masa! Alergeny k nahlédnutí u obsluhy.