4.10.2017

Denní menu

Denní menu 18.2-22.2 2019
Pondělí 18.2. Čočková s uzeninou
Masové ražničí z plechu,opékané brambory,česneková omáčka 109,-
Vepřová játra na slanině,restovaná balkánská rýže 99,-
Valašská cmunda(bramborák s kysaným zelím a uzeným masem) 99,-
Úterý 19.2. Frankfurtská s párkem,brambory a smetanou
Masový gyros,steakové hranolky,dijonský dip 109,-
Krůtí plátek na paprice s pečenou paprikou,gnochi 99,-
 Těstoviny Penne s bolonskou směsí sypané sýrem 99,-
Středa 20.2. Zeleninová s tarhonou
Grilované vepřové žebírko na medu se sázeným vejcem a šunkou,dukátky,ďábelská omáčka 109,-
Kuřecí Kungpao,žampionová rýže  99,-
Rybí filé na másle a šalvěji,vařené smetanové brambory 99,-
Čtvrtek 21.2. Rajská s petrželkovým kapáním
Selský talíř(1/2 jitrnice,1/2 jelítko,uzená rol.plec),dušené hlávkové zelí,bramborové knedlíky s cibulkou 109,-
Kuřecí kousky na kořenové zelenině,kari rýže 99,-
Špagety Arabiata se sýrem(česnek,čerstvá rajčata,feferonky) 99,-
Pátek 22.2. Vývar Risi-bisi
Kuřecí medailonky v cornflecích,bramborová kaše,kompot 99,-
Palačinky s kuřecím masem a smetanovým špenátem, sypané sýrem  99,-
Porce masa je 150 g v syrovém stavu. Vaříme z českého chlazeného masa! Alergeny k nahlédnutí u obsluhy.