4.10.2017

Denní menu

Denní menu 18.3-22.3 2019
Pondělí 18.3. Kulajda
(1,3) Stehenní steak zapečený s anglickou slaninou a sýrem, krokety, česnekový dip 109,-
(1,3) Kuřecí plátek na paprice, těstoviny 99,-
(1,3,4,7) Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot 99,-
Úterý 19.3. Domácí zelná s klobásou a bramborem
(1,3) Štěpánská hovězí pečeně, hrášková rýže, zeleninová přízdoba 109,-
(1,3,7) Plněný paprikový lusk, rajčatová omáčka, houskový knedlík 99,-
(1,3,7)  Pikantní masová směs, 3ks bramboráčky, sýr 99,-
Středa 20.3. Čočková s uzeninou
(1,3,7) Vepřový kotlet na grilu se šunkou a sázeným vejcem, americké brambory, tatarská omáčka 109,-
(1,3,7) Špagety s boloňskou omáčkou sypané sýrem   99,-
(1,3,7) Vepřová játra na roštu s cibulkovými kroužky, opékané brambory, ďábelská omáčka 99,-
Čtvrtek 21.3. Bramborová se žampiony
(1,3,7) Krůti rolka plněná šunkou a nivou, hranolky, bylinkový dip 109,-
(1,3,7) Vepřový plátek, fazolky na kyselo, vařené brambory 99,-
(1,3,7) Kovbojské fazole s klobásou, radvanický chléb, kyselý okurek 99,-
Pátek 22.3. Vývar s masem a celestýnskými nudlemi
(1,3,7,10) Smažené kuřecí mini řízečky, francouzský bramborový salát 99,-
(1,3,7) Koprová omáčka, 2ks vejce na tvrdo, vařené brambory 99,-  
Porce masa je 150 g v syrovém stavu. Vaříme z českého chlazeného masa! Alergeny k nahlédnutí u obsluhy.