4.10.2017

Denní menu

Denní menu 6.12.-10.12.
Pondělí: 6.12. Hráškový krém s krutony
Královský špíz s americkými brambory a tatarskou omáčkou 129,-
krůtí medailonky na rozmarýnu s těstovinou a zelný salátek. 119,-
Kuřecí capresse se šťouchanými brambory. 119,-
Úterý: 7.12. Špenátová s vejcem
Hovězí líčka dušené na Portském vině bramborová kaše. 129,-
Vepřový stejk s hříbkovou omáčkou, rýže. 119,-
Kuřecí capresse se šťouchanými brambory. 119,-
Středa: ​ 8.12. Čočková se šunkou a klobáskou​
Smaženy vepřovy karbenatek, dušena kapusta, brambor. 129,-
Ryby filé pečena na zázvorů s citronem, grilovaná zelenina, bagata. 119,-
Kuřecí capresse se šťouchanými brambory. 119,-
Čtvrtek: ​ 9.12. Frankfurtská s bramborem ​ ​
Znojemská omačká s vepřovým masem, knedlík. 129,-
Pečené koleno, hrachová kaše, chléb, okurky. 119,-
Kuřecí capresse se šťouchanými brambory. 119,-
Pátek 10.12 Hovězí vývar s masem a nudlemi
Smaženy kuřecí řízek, šťouchané brambory, se smetanou a petrželkou. 129,- Rožnovsky guláš s bramborem. 119,-
Kuřecí capresse se šťouchanými brambory. 119,-
Porce masa je 150 g v syrovém stavu. Alergeny k nahlédnutí u obsluhy.